BRit banner 887 280

Banner inschrijven 210x35

Rotaryclub Rijnwoude organiseert op zondag 16 april alweer haar elfde oldtimer Bollenrit. Het belooft een ontspannende tocht te worden vanuit het Groene Hart naar de bollenvelden rond Lisse, die dan naar verwachting op hun mooist zijn. Onderweg plannen we in elk geval een lunchstop, ergens tussen de bollen. Ook komt er een gezellige afsluiting. Meer details zullen binnenkort op deze website bekend worden gemaakt. 

Deze toertocht is in eerste instantie bedoeld voor Oldtimers, maar is ook toegankelijk voor autoliefhebbers met een bijzondere wagen. Deze tweede klasse krijgt een aparte plek op de parkeerplaats en zal na de oldtimers starten.

De start vindt plaats bij het Plantarium in Hazerswoude-Dorp (Italiëlaan 4, 2391PT).
U kunt zich alvast inschrijven via de knop inschrijving of via deze link: LINK 

Wij rijden altijd voor een Goed Doel. Zo hebben we bijvoorbeeld vorig jaar 9500€ opgehaald voor het Hospice Issoria in Leiden.

Dit jaar gaat de opbrengst naar het Willem Alexander Kinder Ziekenhuis (WAKZ) in Leiden, onderdeel van het LUMC.  Hiermee wil het WAKZ een verrijdbare beamer aanschaffen waarmee diverse afbeeldingen op de muur of op het plafond geprojecteerd kunnen worden.  Dit gebruiksvriendelijke apparaat kan worden ingezeWAKZ 01t ter afleiding bij medische handelingen, maar ook als ontspanning en een stukje plezier voor kinderen tot en met 18 jaar.  In andere ziekenhuizen zijn hier al goede ervaringen mee opgedaan.

Meer informatie over het goede doel kunt u vinden onder het kopje Goede Doel of via deze [LINK] 
Meer informatie over het WAKZ vindt u hier [LINK]  

Rijd mee voor het WAKZ en geniet van de mooie kleuren en geuren van de bloeiende bollenvelden!